Uw aanbieder van totaaloplossingen

 

Als klant van Modul-System kunt u er gerust op zijn dat u de juiste keuze hebt gemaakt. Wij hebben bijna 50 jaar ervaring in de branche en wij doen voortdurend ons uiterste best koploper te blijven in de ontwikkeling van hoogwaardige producten.

Ervaring alleen is echter niet genoeg. Het is minstens zo belangrijk om innovatief te denken en de behoeften van onze klanten tot in detail te begrijpen. Onze doelstelling is een aanbieder van totaaloplossingen te zijn, een bedrijf waarop u kunt vertrouwen bij het beheren van uw wagenpark.

WAGENPARKBEHEER - Uw eigen werkzaamheden op de eerste plaats


Wij bieden u volledige totaalpakket. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het hele ombouwproces, inclusief het dagelijkse contractbeheer, waardoor u zich op uw kernactiviteiten kunt concentreren.

Gedreven door TCO. Wij streven ernaar de total cost of ownership van uw wagenpark te verlagen. Dankzij lichtgewichtproducten neemt het laadvermogen toe en het systeem is zo duurzaam dat het is berekend op langdurige gebruik. Wij bieden vol vertrouwen een langdurige garantie op onze hoogwaardige producten. Als u een ROI-berekening wilt, neemt u dan a.u.b. contact op met ons verkoopteam.

Vertrouw op ons. Wij zien onszelf als probleemoplossers en we zijn er trots op dat we lastige problemen van onze klanten kunnen oplossen. Zo'n oplossing kan bijvoorbeeld zijn het ter plekke ombouwen van voertuigen, het regelen van de import en het stallen van de voertuigen totdat ze gereed zijn voor levering, het ontwikkelen van artikelen op maat en nog veel meer.

Ontwerp dat het verschil maakt


Echt teamwork. Onze uiterst ervaren centrale en plaatselijke R&D-teams werken voortdurend aan het ontwerpen van nieuwe en innovatieve producten. Daarnaast werken we samen met deskundigen op relevante terreinen om de veiligheid en kwaliteit van ons productassortiment, dat voortdurend in ontwikkeling is, te kunnen garanderen. Via een ISO-certificering en onze eigen productie kunnen wij van begin tot eind kwaliteit garanderen.
 
Werken met onze klanten
. Voor elk van onze ontwikkelingsprojecten organiseren we bijeenkomsten met klanten én eindgebruikers. Zo krijgen we rechtstreeks feedback van de mensen die onze oplossingen dagelijks gebruiken.

Digitale intelligentie. We gebruiken een verscheidenheid aan digitale middelen om onze processen te doorlopen, van ontwikkeling tot verkoop. Naast crashtesten en technische simulaties leveren we ROI-berekeningen, een designsoftware die op maat is gemaakt voor onze oplossingen.

WIJ NEMEN ALLE LOGISTIEK VOOR ONZE REKENING


Maatwerk is standaard. Wij leveren bedrijfswageninrichtingen op basis van modules. Deze kunnen worden gecombineerd, zodat ze optimaal aan de eisen van uw wagenpark voldoen, met gebruikmaking van direct beschikbare producten. Als aanbieder van totaaloplossingen leveren we alle hulpartikelen die u nodig hebt voor een volledige ombouw.

Snel op weg. Omdat we voldoende voorraad hebben in zowel centrale als lokale magazijnen, kunnen we ons omvangrijke klantenbestand en onze partners een snelle levertijd garanderen.

Flexibele leveringen. Wij bieden flexibele leveropties voor uiteenlopende zaken als producten en voertuiglogistiek. Dankzij ons netwerk van Service Centers kunnen wij tevens voorzien in complexe ombouwprocessen.

 

Elke dag weer voor klanttevredenheid zorgen 


Service binnen handbereik. Waar u ook bent, ons servicenetwerk met meer dan 300 partners in 50 landen staat steeds voor u klaar. Of u nu een basisinrichting of een volledige ombouw nodig hebt, wij hebben de kennis die nodig is om alles soepel te laten verlopen.

Wij luisteren naar u.
Wij doen regelmatig onderzoek om ervoor te zorgen dat u als klant tevreden bent over onze service. Deze feedback vormt ook de basis voor verdere verbeteringen. 

LATEN WE AFSPREKEN

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

Of bezoek onze FAQ-pagina en kijk of uw vraag al is beantwoord:

Bezoek de FAQ-pagina

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden