LEGBORDEN VOOR BESTELWAGENS VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul-Express

MODUL-EXPRESS

Onze opbergsystemen voor bestelwagens zijn ontworpen voor bedrijfswagens in de pakketdienst. Onze legborden zijn gemaakt van ultrasterk staal dat licht maar robuust is en ze zijn voorzien van hogere zijkanten en achterranden om te zorgen dat pakketten veilig op de legborden blijven liggen. Opklapbare legborden bieden flexibele beladingsopties voor bedrijven die een goede opbergcapaciteit nodig hebben, maar die af en toe de volledige vloerruimte van hun bedrijfswagen moeten kunnen benutten. Zo worden bestelwagens optimaal gebruikt en als de legborden worden gebruikt neemt de laadruimte tot 50% toe.

Tussenschot met schuifdeur, geïntegreerde t-rails om lading te bevestigen en andere accessoires voor bestelwagens zijn beschikbaar. Dankzij onze opbergmogelijkheden en legborden kunnen er meer pakketten worden geladen en zijn bestuurders minder tijd kwijt met het zoeken naar losse pakketjes.

VOORDELEN

  • Opbergmogelijkheden voor bestelwagens kunnen de effectieve laadruimte van het voertuig met maximaal 50% vergroten.
  • Ergonomische, lichtgewicht opvouwbare legborden met hoog laadvermogen.
  • Elk robuuste legbord heeft een laadvermogen van 120 kg.
  • Licht tussenschot met schuifdeur voor toegang tot de laadruimte.
  • Niet-beschadigende installatie beschermt de restwaarde van de bestelwagen.

Tussenschot met schuifdeur

NAAR DE PRODUCTEN »

Het tussenschot is gemaakt van lichtgewicht materiaal en is uitgerust met een schuifdeur voor een snelle en gemakkelijke toegang tot de laadruimte vanuit de cabine. Een mechanisch of elektrisch slot kan als optie worden aangeboden. 

MEER LEZEN

Anders dan een scharnierende deur in een tussenschot zorgt een schuifdeur voor maximale ruimte, zodat laden en lossen eenvoudiger en efficiënter wordt. Dit kan ook tijd besparen voor de bestuurder bij het bezorgen van pakketten, waardoor de efficiëntie en de kosteneffectiviteit van de bezorging toeneemt.

TUSSENSCHOT MET DEUR IN MIDDEN

Door het gebruik van een centraal geplaatste deur creëert u maximale ruimte tussen de originele bestuurders- en passagiersstoelen. Hierdoor verloopt laden en lossen eenvoudiger en efficiënter.

TUSSENSCHOT MET KLAPSTOEL

Het tussenschot met klapstoel heeft een deur in het midden om maximale ruimte tussen de bestuurdersstoel en de klapstoel te creëren. Dit is de optimale oplossing om de bestuurder maximale bewegingsvrijheid te geven.

HANDGREEP

Eenvoudige en robuuste handgreep voor het openen en sluiten van de deur. Voor snelle en gemakkelijke toegang tot de laadruimte.

CILINDERSLOT

Mogelijkheid om vanuit de cabine de deur te vergrendelen of ontgrendelen. Op dezelfde manier kan de deur vanuit de laadruimte worden vergrendeld of ontgrendeld met behulp van de draaiknop.

SNAPSLOT

Vergrendelt de deur automatisch wanneer deze wordt gesloten. Vanuit de laadruimte kan de deur altijd met de rode ontgrendelingsknop worden geopend. Kan gecombineerd worden met een zoemer en een waarschuwingslampje.

MINDER LEZEN

Opklapbare legborden

NAAR DE PRODUCTEN »

Onze opklapbare legborden zijn licht en gemaakt van ultrasterk staal, zodat ze bij uitstek geschikt zijn voor bestelwagens en pakketdiensten. Het gebruik van opklapbare legborden bij het ombouwen van bedrijfswagens biedt vele voordelen voor zowel de bestuurder als het transportbedrijf.

MEER LEZEN

ONTWORPEN

Hogere zijkanten en achterranden zorgen ervoor dat pakketten veilig op de legborden blijven liggen. De lagere, speciaal ontworpen voorrand maakt het uitladen eenvoudiger.

LAADVERMOGEN

Bij maximaal gebruik van Modul-Express kan de effectieve laadruimte van het voertuig tot wel 50% worden vergroot.

ROBUUST

Elk legbord heeft een laadcapaciteit van 120 kg en kan desgewenst in een schuine hoek worden gemonteerd.

MONTAGE

Montage zonder boren is mogelijk. Doordat er niet door het chassis van het voertuig heen wordt geboord, bestaat er geen risico op roest.

ERGONOMISCH

Kosten noch moeite zijn gespaard om een ergonomische oplossing te ontwerpen. Dankzij gasveren zijn de legborden eenvoudig omhoog en omlaag te klappen.

GEÏNTEGREERD

De T-rails die in de profielen zijn geïntegreerd, kunnen worden gebruikt om lading vast te zetten en ze zijn te combineren met onze standaard sjorproducten.

MINDER LEZEN

Interieuraccessoires

NAAR DE PRODUCTEN »

De Modul-Express accessoires zijn innovatieve producten die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in inrichtingen uit het Modul-Express assortiment. Door uw inrichting aan te vullen met Modul-System accessoires vergroot u de functionaliteit van het systeem en creëert u een nog efficiëntere werkplek.

Maak een kit of maat voor uw bedrifswagen

MAAK EEN KIT OP MAAT VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

We bieden een reeks vooraf ontworpen kits, op maat gemaakt voor elke auto.
Selecteer hieronder uw voertuig om de beschikbare oplossingen te bekijken.

 

LATEN WE AFSPREKEN

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

Of bezoek onze FAQ-pagina en kijk of uw vraag al is beantwoord:

Bezoek de FAQ-pagina

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden