VOERTUIGELEKTRONICA WORDT KINDERSPEL

Modul-Connect

Modul-Connect

Het elektrische systeem vormt een belangrijk onderdeel van uw bedrijfswagen. Ons ervaren technische team zal een elektrisch systeem op maat ontwikkelen dat aan uw specifieke vereisten voldoet. Wij installeren alles, van eenvoudige verlichting of stopcontacten tot 230V-systemen.

Met Modul-Connect krijgt u een innovatief en slim elektrisch systeem met geïntegreerde accubeschermer en zekeringen. De aangesloten elektrische accessoires kunnen bediend worden via draadloze schakelaars of via de Modul-Connect app.

 

VOORDELEN

  • Snelle en veilige bedrading met ons innovatieve systeem Modul-Connect.
  • Robuuste en duurzame lichten, voorzien van alle relevante certificeringen.
  • Hoogwaardige omvormers voor zuivere sinusgolven met alarm voor lage batterijspanning, beschermd tegen overbelasting en een te hoge temperatuur.
  • Batterijladers die uw hulpaccu snel opladen en werken met 'smart charge‘-voertuigen.

MODUL-CONNECT

NAAR DE PRODUCTEN »

Met Modul-Connect wordt het plaatsen van elektrische functies in het voertuig eenvoudig. Het systeem kan snel en veilig worden geïnstalleerd, zonder dat ervaren elektriciens of complexe programmering nodig zijn.

MEER LEZEN

Modul-Connect is een innovatief bedradings- en regelsysteem waarmee u alle additionele elektrische onderdelen van het voertuig kunt bedienen. Het is zeer veelzijdig en kan grote belasting aan.

Het systeem is door Modul-System in samenwerking met specialisten uit de automotive, elektronica en software-industrie ontwikkeld voor lichte bedrijfsvoertuigen. Het product is ontwikkeld en wordt geproduceerd in Zweden, met gebruik van hoogwaardige componenten. Daarom bieden we vol vertrouwen 3 jaar garantie.

Modul-Connect is volledig onafhankelijk van het elektrische systeem van de OEM en van andere elektrische systemen in het voertuig. Het systeem heeft strenge tests ondergaan en heeft zowel de E- als de CE-markering.

 

 

GEÏNTEGREERD WEEGSYSTEEM

Met het in het voertuig geïntegreerde weegsysteem kan de bestuurder het gewicht van de voor- en de achteras plus het totale gewicht van het voertuig bewaken.

 

DOWNLOAD DE MODUL-CONNECT APP

   

MINDER LEZEN

Stroomomvormers

NAAR DE PRODUCTEN »

Door gebruik te maken van een stroomomvormer kunt u 230V-apparatuur laten draaien op de accu van het voertuig. Wij bieden een reeks DC-AC-omvormers voor zuivere sinusgolven van hoge kwaliteit. Alle omvormers beschikken over een alarm bij lage batterijspanning om volledige ontlading te voorkomen en een overbelastings- en overtemperatuurbeveiliging om de omvormer en de ombouw te beschermen.

Acculaders

NAAR DE PRODUCTEN »

Door gebruik te maken van een acculader zorgt u dat uw 2de accu altijd goed is opgeladen. Wij installeren zowel DC-DC als AC-DC opladers. De Modul-System acculaders zijn compatibel met alle lichte bedrijfsvoertuigen, waaronder die met slimme dynamo's, regeneratieve remtechnologie en start/stop-functionaliteit.

Verwarmingstoestellen

NAAR DE PRODUCTEN »

Een verwarming zorgt dat het voertuig warm is, zelfs als de buitentemperatuur laag is. Wij bieden zowel water- als luchtverwarmingen. De waterverwarming verwarmt de motor/cabine voor, terwijl de luchtverwarmingen geschikt zijn voor het opwarmen van de laadruimte/cabine.

Signalering

NAAR DE PRODUCTEN »

Signalering zorgt dat het voertuig op of naast de weg zichtbaar is. Onze reeks signalering omvat omgevingsverlichting, stroboscooplampen, werklampen en lichtbalken. De omgevingsverlichting, stroboscooplampen en lichtbalken voldoen aan de R65-regelgeving en hebben verschillende flitspatronen voor elke behoefte.

Binnenverlichting

NAAR DE PRODUCTEN »

Goede verlichtingsomstandigheden in uw bedrijfswagen dragen bij tot efficiënter werken en een hoger veiligheidsniveau. Wij bieden een breed scala aan hoogwaardige verlichting, waaronder interieurverlichting, werkbladverlichting, lade- /legbordverlichting en werkverlichting in verschillende versies.

Accessoires

NAAR DE PRODUCTEN »

Modul-System biedt een breed scala aan extra elektrische accessoires, zoals achteruitrijdcamera's en alarmen, handwasunits, sensoren, startonderbrekers, stopcontacten, enz. Als u het accessoire dat u zoekt niet kunt vinden op de website, kunt u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde Service Center. 

LATEN WE AFSPREKEN

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

Of bezoek onze FAQ-pagina en kijk of uw vraag al is beantwoord:

Bezoek de FAQ-pagina

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden