VOERTUIGVLOEREN EN -ZIJWANDBEKLEDING - ALS ALLES IN ELKAAR KLIKT

Modul-Floor

MODUL-FLOOR

Onze voertuigvloeren en de installatie ervan betekenen een revolutie door de introductie van een robuust en lichtgewicht systeem voor het ombouwen van bestelwagens. Onze snelle en veilige installatie in bedrijfswagens is te danken aan het slimme ontwerp van de niet-beschadigende modulaire voertuigvloeren en -zijwandbekleding. De producten worden geïnstalleerd met zeer krachtige lijm, die sterker is dan bouten en moeren. Dit betekent ook dat er niet door het chassis van het voertuig hoeft te worden geboord, zodat er geen risico op roest is. Dit nieuwe systeem voor voertuigvloeren, zijwandbekleding en installatie voor bedrijfswagens is een echte innovatie, wat wordt ondersteund door het feit dat we meer dan tien patenten hebben aangevraagd.

VOORDELEN

  • Niet-beschadigend systeem voor vloeren, zijwandbekleding en installatie beschermt de restwaarde van het voertuig.
  • Lichtgewicht producten verhogen het laadvermogen of verminderen de uitstoot.
  • Robuuste, antislip voertuigvloersystemen met hoge schokbestendigheid voor langdurig gebruik.
  • Profielen zorgen voor snelle en veilige installatie en bieden flexibele mogelijkheden voor het vastzetten van lading.

Voertuigvloeren

NAAR DE PRODUCTEN »

Jarenlang zijn klikvloeren gebruikt in woningen en kantoren. Toen we het concept naar de bedrijfswagenbranche brachten, hebben we het verfijnd om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten op het gebied van functionaliteit, stevigheid en lichte voertuigvloeren. Het vloeroppervlak is gemaakt van antislip aluminium loopplaten, die bijdragen tot een veiliger werkomgeving. Het systeem is zowel geschikt voor bestelwagens met alleen vloeren en zijwandbekleding binnenin, als voor traditionele bedrijfswagens of bestelwagens.

MEER LEZEN

BESCHERMT DE RESTWAARDE

Voorbij is de tijd dat je door het chassis van het voertuig moest boren. Onze nieuwe niet-beschadigende bestelwagenvloeren en rails worden geïnstalleerd met gebruik van zeer krachtige lijm, die sterker is dan bouten en moeren en zorgt dat de restwaarde van het voertuig intact blijft.

 

VERGROOT UW LAADVERMOGEN

Je zou het teamwork kunnen noemen, de manier waarop verschillende materialen samenwerken in een unieke sandwichconstructie, zodat een ergonomisch, lichtgewicht en robuust systeem ontstaat. Het lichtere gewicht vergroot het draagvermogen van het voertuig en verlaagt het brandstofverbruik en de uitstoot.

 

VERLAAGT UW KOSTEN

De verzendkosten voor bestelwagenvloeren en zijwandbekleding kunnen bijna net zo hoog zijn als de prijs van de producten zelf. Omdat we modules leveren die ontworpen zijn om perfect te passen op europallets, zijn de transportkosten aanzienlijk lager.

 

VEREENVOUDIGT DE MONTAGE

De modulaire klikvloer wordt gelegd met de messing-en-groefmethode. Het werken met kleinere, beter beheersbare modules in plaats van één groot stuk biedt voordelen op het gebied van ergonomie en een efficiëntere verwerking van materiaal in de werkplaats. De vloer heeft geïntegreerde rails voor een snelle en veilige installatie van inrichtingssystemen en andere accessoires. Doordat de inrichting op rails wordt bevestigd, kan deze gemakkelijk worden gedemonteerd en opnieuw geïnstalleerd indien nodig.

MINDER LEZEN

Voertuigbekleding

NAAR DE PRODUCTEN »

Niet-beschadigende wand- en plafondbekleding zorgt voor een lichte, aangename werkomgeving en al het toegepaste materiaal is eenvoudig schoon te maken. De lichtgewicht voertuigbekleding is voorgesneden en kan snel en gemakkelijk worden gemonteerd.

MEER LEZEN

VERHOOGDE DUURZAAMHEID

Onze voertuigbekleding vermindert slijtage aan het interieur, verlengt de nuttige levensduur van de bestelwagen en zorgt dat de restwaarde behouden blijft.

 

PROFESSIONELE AFWERKING

Plafond- en wandbekleding geven bedrijfswagens een gemeubileerde en gepolijste uitstraling en zorgen dat ze er aan de binnenkant net zo goed uitzien als aan de buitenkant.

 

NIET-BESCHADIGENDE ZIJWANDEN

Net als de vloer van de bestelwagen wordt ook onze wand- en dakbekleding geïnstalleerd met behulp van een zeer krachtige lijm, zodat u niet in uw voertuig hoeft te boren.

MINDER LEZEN

Rails voor de wand van de bestelwagen

NAAR DE PRODUCTEN »

De rails kunnen worden gemonteerd aan de zijwanden van het voertuig of aan het plafond en vereenvoudigen het installeren van inrichtingssystemen en andere accessoires. Doordat de modulaire inrichting op rails aan de wand wordt bevestigd, kan deze gemakkelijk worden gedemonteerd en opnieuw geïnstalleerd indien nodig.

MEER LEZEN

KORTERE INSTALLATIETIJD

Dankzij het slimme ontwerp van alle elementen vermindert de algehele installatietijd omdat de bedrijfswageninrichting snel wordt vastgezet in de rails aan de wand.

 

INGEBOUWDE VEILIGHEID

De muurbeugels hebben een ingebouwde schokabsorberende functie voor maximale veiligheid.

 

MAXIMALE FLEXIBILITEIT

De beugels zijn modulair zodat ze perfect passen in elke installatie.

MINDER LEZEN

Accessoires voor voertuigvloeren

NAAR DE PRODUCTEN »

De Modul-Floor accessoires zijn innovatieve producten die speciaal zijn ontwikkeld voor gebruik in inrichtingen uit het Modul-Floor assortiment. Door accessoires toe te voegen zoals oogjes, sjorogen en cargostangen, vergroot u de functionaliteit van de ombouw, waardoor uw werkplek nog efficiënter wordt.

Maak een kit of maat voor uw bedrifswagen

MAAK EEN KIT OP MAAT VOOR UW BEDRIJFSWAGEN

We bieden een reeks vooraf ontworpen kits, op maat gemaakt voor elke auto.
Selecteer hieronder uw voertuig om de beschikbare oplossingen te bekijken.

 

LATEN WE AFSPREKEN

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken?
Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op!

Of bezoek onze FAQ-pagina en kijk of uw vraag al is beantwoord:

Bezoek de FAQ-pagina

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden