Revolutionaire ontwikkelingen op de IAA

Revolutionaire ontwikkelingen op de IAA

-

Modul-System heeft deelgenomen aan de IAA Commercial Vehicles Show in Hannover, Duitsland, waar we diverse nieuwe innovatieve oplossingen hebben gelanceerd.

 

 

De toekomst van vloeren , zijwanden – waar alles klikt

We werpen een nieuwe blik op de producten vloer en zijwanden. We introduceren een robuust en lichtgewicht systeem om snel en veilig te installeren in een servicevoertuig.

Omdat de producten worden geplaatst met een hoge kwalitatieve lijm is boren door de carrosserie niet meer nodig. Dit vermindert het risico op roest en verhoogt de restwaarde van het voertuig. 

Zie onze productcatalogus »

 

 

Opklapbare legborden voor pakketdiensten

We introduceren opklapbare legborden voor pakketdiensten. Een flexibele oplossing voor bedrijfstakken waarin goede opslagmogelijkheden zijn vereist, maar die van tijd tot tijd de gehele laadvloer moeten benutten.

In navolging daarvan, hebben we een prototype tussenschot met schuifdeur laten zien. Zo heeft u eenvoudig toegang van de bestuurderscabine naar de laadruimte. Het tussenschot zal beschikbaar zijn vanaf begin 2017. 

 

 

Modul-Connect – stroomvoorziening eenvoudig gemaakt

De dagen van gecompliceerde electrische installaties in servicevoertuigen zijn voorbij. Modul-Connect, het systeem waarbij diverse producten kunnen worden aangesloten op één kabel.

Dankzij de “plug & play” functionaliteit kan het system eenvoudig en veilig worden geplaatst, zonder hulp van een ervaren electriciën of complex programma.

 

 

Verhoog de efficiëntie met Modul-Fleet

Iedere dagen worden fleetmanagers uitgedaagd op werkzaamheden, soepel te laten verlopen, kosten te reduceren en efficiëntie te verbeteren. Modul-System’s nieuwe fleet management system zal u hierbij helpen.

Modul-Fleet helpt u om klanten en personeel tevreden te houden en op het zelfde moment de efficiëntie en rentabiliteit te verhogen.

 

 

Bovendien introduceren we de volgende producten:

- Een nieuwe kluis voor waardevollen spullen
- Een langere versie van de ambient-verlichting, bijna 1m lang en zorgt voor 960Im.
- Een ambient-verlichting inclusief schakelaar

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden