Opklapbare legborden voor efficiënt opbergen

Opklapbare legborden voor efficiënt opbergen

-

De nieuwe opklapbare legborden van Modul-System bieden een flexibele oplossing voor bedrijven die een goede bergcapaciteit nodig hebben, maar die af en toe de volledige vloerruimte van hun bedrijfswagen moeten kunnen benutten.

Wanneer de legborden worden gebruikt, wordt de effectieve laadruimte in het voertuig tot 50 procent groter. Wanneer ze worden opgeborgen, kunnen er grotere voorwerpen op de vloer van het voertuig worden geplaatst. 

Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterktestaal en daarom is het zowel lichtgewicht als robuust. De legborden zijn standaard voorzien van gasveren om ze eenvoudig te kunnen bedienen. Het ontwerp met hogere zijkanten en achterranden zorgt ervoor dat pakketten veilig op de legborden blijven staan wanneer er met het voertuig wordt gereden. De lagere, speciaal ontworpen voorrand vereenvoudigt uitladen.

De legborden zijn verkrijgbaar in een aantal lengtes en daarmee uitstekend geschikt voor verschillende voertuigmodellen. Elk legbord heeft een laadcapaciteit van 120 kg en kan desgewenst in een schuine hoek worden gemonteerd. De geïntegreerde T-railsprofielen van de legbordjukken kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om lading vast te zetten en ze zijn compatibel met de standaard sjorproducten van Modul-System.

Klik hier om het volledige productassortiment te bekijken »

 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden