Modul-System opklapbare stoel voor tussenschot met schuifdeur voor Ford Transit & VW Crafter

Modul-System opklapbare stoel voor tussenschot met schuifdeur voor Ford Transit & VW Crafter

-

De opklapbare stoel bestemd voor het Modul-System tussenschot met schuifdeur is nu gecertificeerd voor de Ford Transit & VW Crafter. De homologatie papieren kunnen derhalve worden uitgegeven door Modul-SystemModul-System opklapbare stoel

Een opklapbare stoel geeft extra ruimte in de cabine als deze niet wordt gebruikt. De stoel is zo geplaatst dat de berijder snel en eenvoudig toegang heeft tot de laadruimte. De opklapbare stoel en hoofdsteun worden bevestigd aan het tussenschot. Dit betekent dat de ruimte onder de stoel vrij is. De kit wordt compleet geleverd met de montagematerialen welke nodig zijn voor bevestiging zodat de bestaande veiligheidsriem kan worden gebruikt.


De opklapbare stoel is getest volgens de ECER14 en ECER17normen. De riem geometrie is getest om er zeker van te zijn dat de bevestigingspunten voldoen aan juist gebruik en wet-regelgeving.

De rugleuning en hoofdsteun zijn gefabriceerd zodat vrijkomende energie correct wordt geabsorbeerd indien nodig.

 
Modul-Express tussenschot met schuifdeur                                                                             

Het tussenschot is gefabriceerd van lichtgewicht materiaal en wordt geleverd inclusief schuifdeur.
De schuifdeur voorziet in een snelle en eenvoudige toegang naar de laadruimte. Deze mogelijkheid bespaart de berijder tijd tijdens het bezorgen van pakketten. Tevens is het risico dat de berijder iets overkomt bij het verlaten van de cabine of het lopen op de straat is behoorlijk gereduceerd. Deze methode verhoogt ook de veiligheid van de lading omdat de berijder niet onnodig de achterdeuren en schuifdeur van het voertuig hoeft te gebruiken.
Een ander extra veiligheidsaspect is dat de schuifdeur is voorzien van een robuust dichtslaand slot

Onze tussenschotten met schuifdeur zijn getest volgens de internationale ISO-normering. De test verzekert dat het tussenschot en schuifdeur puntbelasting en grotere laadbelasting kan absorberen.
Toegang

De schuifdeur vergroot de ruimte, maakt laden en lossen eenvoudiger en efficiënter.
Lichtgewicht en robuust

Dankzij de unieke sandwich constructie is het tussenschot zowel licht van gewicht en robuust.Montage

Het tussenschot kan worden geplaatst zonder wijziging aan het model van het voertuig. Verminderd het risico op corrosie en roestvorming.
Wij zijn nog steeds bezig met het uitbreiden van het aantal modellen. Indien u niet het gewenste model kunt vinden, neem gerust contact met ons op zodat we aan uw wensen kunnen tegemoetkomen. Zie hier voor ons assortiment.

Voor meer productinformatie, zie onze nieuwe Modul-Express brochure.

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden