Hoge kwaliteit signalering

Hoge kwaliteit signalering

-

De nieuwe Modul-System productlijn van buitenverlichting is speciaal ontworpen voor servicevoertuigen. De LED-verlichtingsproductlijn bevat lichtbalken, zwaailampen en flitslampen.
“We bieden premium kwaliteitsproducten, met bijhorende certificaten” aldus Thomas Johansson, vice president Modul-System.

In tegenstelling tot andere bedrijfswageninrichting fabrikanten, heeft Modul-System de hele productlijn elektrische accessoires en lampen zelf ontwikkeld. De focus lag op het ontwikkelen van goed ontworpen verlichtingsproducten van hoge kwaliteit die energie-efficiënt zijn.

“Electra is een belangrijk onderdeel van voertuigconversies en één van onze belangrijkste aandachtspunten op dit moment. Door het produceren van onze eigen producten, kunnen we een betrouwbaar product leveren van hoge kwaliteit” aldus Thomas Johansson.

De nieuwe verlichting is beschikbaar in diverse afmetingen en werkt op zowel 12V- als 24V-systemen. Alle verlichting is voorzien van een E-keurmerk en heeft twee jaar garantie.

Klik hier voor het complete assortiment »

    

  

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden