Wijzingen in de organisatie

Wijzingen in de organisatie

-

Maassluis, 13 juni 2016



Geachte bezoeker,

Middels dit bericht wil ik u op de hoogte stellen van mijn vertrek bij Modul-System Nederland. Ik kijk terug op een zeer dynamische en boeiende tijd, sinds mijn start 12 jaar geleden vanuit mijn huiskamer. Met de hulp van onze gepassioneerde en toegewijde medewerkers, is het bedrijf gestaag gegroeid tot een belangrijke speler in de markt. 

Dit succes was echter niet mogelijk geweest, zonder het vertrouwen van onze realties in onze producten en onze organisatie. Hiervoor dank ik de relaties van harte! 

Per 1 juli 2016 begin ik aan een nieuwe uitdaging, maar ik ben niet de enige!

Ik ben erg blij dat de opvolging uit onze eigen organisatie komt. Inmiddels zijn Kathleen Smets (Managing Director Benelux) en Vincent Willemsen (Sales Director Benelux) gestart met het overnemen van mijn taken. Ik ben ervan overtuigd dat uw belangen in uiterst capabele handen zijn. Ik wens beiden heel veel succes toe om Modul-System Benelux verder te laten groeien en renderen. 

Met alle nieuwe producten en oplossingen die bij Modul-System op stapel staan, ben ik ervan overtuigd dat zowel onze relaties als Modul-System Benelux een hele mooie toekomst tegemoet gaan. 

Met vriendelijke groeten,
Modul-System Nederland

 

 

Rutger Gielen

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden