De eerste LEVC VN5 van Zweden

De eerste LEVC VN5 van Zweden

-

De eerste LEVC VN5 van Zweden, een volledig uitgeruste servicevoertuig, is nu gereed om het hoofdkantoor van Modul-System in Mölndal te verlaten! Deze demowagen is uitgerust met de nieuwste Modul-System producten:

Modul-vloer, Modul-zijwandbekleding incl. cargorails, allemaal verlijmd. Zo hoeft er dus niet door de voertuigcarrosserie te worden geboord. Modul-System-producten die zich aan beide zijden van het voertuig bevinden, zijn onder andere; laden, legborden en accessoires zoals Multi-Boxen met trolley, EHBO-kit, gereedschapshouder.

De bestelwagen is tevens uitgerust met dakdragers met buizendrager, laadstops, achterrol én onze nieuwe unieke verlichting bestaande uit omgevings- en waarschuwingslichten geïntegreerd aan het einde van de dakdragers. Modul-Connect PRO is ingebouwd om de binnen- en buitenverlichting te bedienen, het actuele laadgewicht van het voertuig , de positie en batterijstatus te bepalen.

 

Het voertuig zal door zowel Modul-System als LEVC worden getoond aan potentiële klanten van elektrische voertuigen. Bent u geïnteresseerd in een omgebouwde en geüpgradede LEVC VN5? Neem contact op met ons!

      

 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden