Nieuwe Extra Diepe Laden

Nieuwe Extra Diepe Laden

-

Onze diepe laden zijn verbeterd. De nieuwe versie heeft vele voordelen:

  • Meer uitschuifbaar. De nieuwe laden kunnen 80% worden opengeschoven ten opzichte van de vorige versie, 70%. Bij gebruik van de pull-out stop (Buffex) kunnen ze nog verder worden opengeschoven maar wel met een iets minder laadvermogen.
  • Verbeterde kwaliteit. De nieuwe kogellagers zijn voorzien van een plastic lagerspoor, dit in combinatie met de ronde vormen reduceert wrijving en maakt het openen soepeler. Iedere lade is voorzien van vaste kogellagers aan de ene zijde om de lade te sturen en een flexibele aan de andere zijde voor de tolerantie.
  • Meer laadvermogen. Iedere lade heeft een laadvermogen van 80kg. Bij gebruik van een rubberen versterkingsplaat kan het laadvermogen per lade worden verghoogd naar 100kg
  • Verhoogde veilgheid. Het CRP (Crash Restraint Panel), dat voorkomt dat bij een aanrijding zware lasten naar voren worden geslingerd, is versterkt en is nu twee keer zo sterk als in de vorige versie. Ook de ladeblokkenframes hebben aan de voorzijde een extra verstevigingsprofiel gekregen om de extra krachten op te kunnen vangen vanwege de verhoogde uitschuifbaarheid.
  • Diepere laden. De laden zijn verkrijgbaar in drie breedtes, zeven dieptes en drie hoogtes. Nu verkrijgbaar in lengtes tot 2 meter.
  • Eenvoudigere montage. De nieuwe laden zijn gemakkelijker te installeren. Bovendien zijn er vanaf nu geen platen/ringen meer nodig, omdat de flexibele kogellagers alle toleranties kunnen opnemen.

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden