Onlangs heeft het R&D-team van Modul-System een reeks nieuwe producten ontwikkeld

Onlangs heeft het R&D-team van Modul-System een reeks nieuwe producten ontwikkeld

-

 

Deze producten zijn ontwikkeld op basis van de behoeften van onze klanten en met een focus op duurzaamheid en toekomst.

De PIR Sensor detecteert beweging in uw voertuig en activeert de verlichting van het voertuig. Dit helpt de accu te sparen, omdat de verlichting alleen wordt ingeschakeld als dat nodig is en het kan extra veiligheid bieden als het voertuig onbeheerd wordt achtergelaten.

De Activa Tracker minimaliseert het risico van vergeten apparatuur en helpt u de kosten van het vervangen van waardevolle apparatuur te vermijden. Met Modul-Connect en de Activa Tracker krijgt u een pushbericht van de laatst geziene positie als uw apparatuur wordt achtergelaten. U hoeft nooit meer het risico te lopen dat u uw apparatuur vergeet!

De klimaatsensor  bewaakt de temperatuur en de vochtigheid en geeft real-time informatie. Dit is van onschatbare waarde als u temperatuurgevoelige goederen verzendt en kan helpen om afval te verminderen door de chauffeur te waarschuwen als er afwijkingen optreden. Historische gegevens worden opgeslagen, zodat u met terugwerkende kracht kunt controleren wanneer de waarden buiten het gewenste bereik vielen.

De standkachel is de unieke elektrische verwarming van Modul-System voor elektrische voertuigen. Met behulp van de Modul-Connect-app of het Display Switch Panel kunt u de verwarming eenvoudig bedienen vanaf de bestuurdersstoel, zodat u warm kunt blijven tijdens de koudere maanden.

De DC-DC EV-lader zorgt ervoor dat de aandrijfaccu, de chassisaccu en de hulpaccu allemaal volledig zijn opgeladen tegen de tijd dat u aan uw werkdag begint. Met de DC-DC EV lader kunt u alle accu's tegelijk opladen via de bestaande laadkabel van het voertuig.

 

 

Bedrijfswageninrichting op maat (Lichtgewicht) | Modul-System

 

 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden