Modul-Express, Jump Seat 2022

Modul-Express, Jump Seat 2022

-

In een perfecte wereld, dromen we van rustige en veilige straten, zonder ongevallen. In een perfecte wereld, is het niet nodig om uitgebreid te testen op de veiligheid van voertuigen en autostoelen zouden worden ontwikkeld voor kleur, vorm en comfort. In een wereld waar wel degelijk ongevallen gebeuren, zijn de eisen wat betreft de veiligheid van voertuigen echter anders en de veiligheid van een autostoel kan het verschil maken tussen leven en dood.

Na een enorme hoeveelheid specialistische testen  stellen wij u de nieuwe Modul-System klapstoel voor. Rekening houdend met de veiligheid en het comfort van de passagiers, past deze stoel perfect in elke moderne bestelwagen.

 

jump seat for commercial van

 

De bekleding bestaat uit twee soorten vinyl die tegen een stootje kunnen en een lange levensduur garanderen. De basis van de stoel heeft een Martindalescore ( slijtvastheid) van 100.000 en de buitenranden die meer afzien, hebben een Martindalescore van 300.000. Bovendien is de stof voorzien van een coating met Permablok, deze coating creëert een sterke barrière die de stoel beschermt tegen bacteriën, vlekken en algemene slijtage. De aanwezigheid van COVID-19 vermindert een uur na contact met het virus bijvoorbeeld met 90 %.

De stoel werd onderworpen aan allerlei testen ivm brandgevaar. De onderdelen van de klapstoel voldoen aan de brandveiligheidnorm FMVSS302. Dit wil zeggen dat in geval van een brand, het materiaal niet sneller verbrandt dan met een snelheid van 102mm/minuut. De klapstoel  is getest om een gewicht dragen tot 105 kg . De veiligheidsgordel voldoet aan de ECE-R14 norm en samen met de stoel aan de ECE-R16 norm. De klapstoel moet worden bevestigd aan het Modul-System tussenschot dat voldoet aan de SS-ISO 27956:2009 norm.

 

 

De stoel is ontworpen om een optimaal comfort te bieden, terwijl hij ook opklapbaar is. Het gasgedempte vouwmechanisme heeft twee posities . Zelfs bij bruusk remmen blijft de stoel in zijn positie staan. De stoel is ontworpen volgens de Automotive standaard en voldoet aan alle Automotive vereisten.

De halssteun is gevormd voor extra comfort. Hij is vervaardigd uit EPP ( Expanded Polypropyleen) en voldoet aan de ECE-R17 norm zodat hij  botsingen met een hoge impact kan weerstaan . Het ergonomische design van de rug van de stoel, die vervaardigd is uit een comfortabele laag PUR schuim op een frame van ondersteunende materialen ,  biedt voldoende ondersteuning.

 

 

Voor het gehele ontwerp van de stoel zijn duurzame keuzes gemaakt, waaronder ook het vinyl met hoge duurzaamheid dat gemaakt wordt in Europa door een koolstofneutraal bedrijf en voldoet aan  de REACH en  RoHS normen. De bekleding van de stoel kan volledig worden vervangen in het geval van slijtage na gebruik op lange termijn. Het frame van de stoel is opgebouwd uit hoge elasticiteitsstaal, dat oneindig kan worden gerecycleerd zonder zijn eigenschappen te verliezen . Alle gebruikte materialen zijn gekozen met als doel het gewicht van het voertuig zo laag mogelijk te houden, wat bijdraagt aan een lagere CO2 emissie in vergelijking met andere inrichtingssystemen.

 

 De Modul-System klapstoel is momenteel goedgekeurd voor Ford Transit en ondergaat testen voor goedkeuring voor andere voertuig modellen en merken.

 

 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden