Maak uw wagenpark toekomstbestendig met Modul-Connect Generation 4

Maak uw wagenpark toekomstbestendig met Modul-Connect Generation 4

-

Modul-Connect, generatie 4 – nu met Bluetooth Mesh voor hightech en toekomstbestendige technologie. Met een mesh-netwerk dat tot 32.000 eenheden kan aansluiten, wordt niet alleen het bereik uitgebreid, maar worden ook nieuwe mogelijkheden gecreëerd voor het Modul-Connect-platform. De nieuwe generatie 4 box en de nieuw gelanceerde Temperatuur-Sensor, PIR Sensor en Activa-Tracker zorgen voor  nieuwe functionaliteit en betere prestaties om het wagenpark nog beter te optimaliseren.

Met generatie 4 is het hele Modul-Connect-systeem getransformeerd om te communiceren met Bluetooth Mesh om zo te voldoen aan de technologie van vandaag en morgen. Het verbeterde Modul-Connect-platform kan nu  grootschalige Bluetooth-netwerken tussen Bluetooth-eenheden bouwen om zowel snellere als veiligere communicatie te ontwikkelen. "Door voorop te lopen op het gebied van technologie kunnen we de klant een toekomstbestendig platform bieden", zegt Thomas Johansson, Vice President van Modul-System.

Generatie 4 heeft  de Modul-Connect-apparaten in staat gesteld om op een snellere, stabielere en veiligere manier te communiceren. De combinatie van de Generation 4-box en de PIR-sensor van Modul-Connect biedt u de controle over uw verlichtingsinstellingen en/of worden ingeschakeld als reactie op gedetecteerde beweging. Deze functie zorgt voor zowel meer gemak als een vermindering van onnodig stroomverbruik. "Net als bij ons modulair bedrijfswageninrichtingssysteem, dat het voor onze klanten gemakkelijker maakt om te werken, doen we hetzelfde met voertuigverlichting, zegt Thomas Johansson.

Bescherm het transport en de levering van bederfelijke producten met de Modul-Connect TemperatuurSensor. Met de draadloze sensor van Modul-Connect kan de bestuurder de temperatuur en vochtigheid van de laadruimte van het voertuig bewaken via de Modul-Connect-app of display-schakelpaneel. Deze real-time functie geeft onmiddellijk een  waarschuwing wanneer de temperatuur en/of vochtigheid boven of onder uw specifieke instellingen komt. De bestuurder kan meteen actie ondernemen om het probleem op te lossen. "Investeren in een temperatuursensor kan de kosten in verband met onvoorziene gebeurtenissen verlagen en is op de lange termijn een kleine investering", zegt Thomas Johansson.

Binnen de Customer Portal heeft de wagenparkbeheerder toegang tot een compleet overzicht over het wagenpark en wordt hij op de hoogte gebracht wanneer er afwijkingen optreden. Bovendien worden alle temperatuur- en vochtigheidsrecords van de sensoren opgeslagen en kunnen ze eenvoudig worden gedownload, zodat u de toestand van goederen in elk stadium van het transport kunt verifiëren.

Met Modul-Connect's Activa Trackers op waardevolle apparatuur behoort verlies van gereedschap tot het verleden. Wanneer het voertuig de werkplek verlaat, bewaakt de Modul-Connect generatie 4-box de apparatuur.  Als een gereedschap buiten bereik raakt, wordt de bestuurder onmiddellijk op de hoogte gebracht via de telefoon-app of het displaypaneel. De laatste locatie van het gereedschap wordt gevisualiseerd op een kaart, zodat eventuele zoekgeraakte apparatuur snel kan worden gelocaliseerd. 

"Er zit veel werk en toewijding achter het nieuwe systeem en de nieuwe producten, daarom zijn we extra trots dat we Modul-Connect Generation 4 kunnen lanceren. Door middel van bijgewerkte en verschillende nieuwe producten hopen we dat Modul-Connect meer bedrijven kan helpen om hun wagenpark efficiënter te maken", zegt Thomas Johansson.

 

 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden