Opbergideeën voor bedrijfswagens

Opbergideeën voor bedrijfswagens

-

Door de ruimte in uw bedrijfswagen optimaal te benutten, bespaart u tijd en geld. De juiste opbergmogelijkheden in de auto betekenen ook dat er veel efficiënter wordt gereisd. Goederen en uitrusting kunnen veilig worden opgeborgen, waardoor schade tijdens het transport wordt voorkomen. Door de beschikbare ruimte optimaal te benutten, kunt u alle benodigde uitrusting of goederen in één keer meenemen zonder dat het door elkaar ligt. Een georganiseerde auto geeft ook de juiste uitstraling. Klanten zullen erop vertrouwen dat u efficiënt en volgens hoge standaarden werkt.

Hoewel de opbergbehoeften per bedrijf verschillen, zijn er een aantal overwegingen die voor iedereen gelden. Ten eerste is het belangrijk om het laadvermogen van uw auto te weten, omdat overschrijding ervan niet alleen gevaarlijk maar zelfs strafbaar is. Sommige opbergsystemen in een bedrijfswagen beïnvloeden het laadvermogen negatief en betekenen dat er minder extra goederen of uitrusting kunnen worden meegenomen. Een tweede belangrijke overweging is de stabiliteit. De gewichtsverdeling is belangrijk voor een veilige belading en veilig transport.

Rekening houdend met deze factoren is een lichtgewicht inrichting een ideale en flexibele oplossing. Van grote legbordunits voor volumineuze voorwerpen tot afsluitbare kasten voor kleine artikelen of elektrisch gereedschap; een modulaire inrichting kan helpen om aan uw specifieke opbergbehoeften te voldoen. Profiteer van innovatieve opbergideeën om de ruimte in uw bedrijfswagen zo goed mogelijk te benutten.

Lades in de vloer

Als u meer ruimte zoekt om uitrusting in uw bedrijfswagen te vervoeren, kunnen verhoogde vloeren met lades erin een goede en ruimtebesparende oplossing zijn voor ruimte die anders onbenut zou blijven. Langs de achter- en zijkanten van de auto leveren deze systemen een aanzienlijke hoeveelheid extra opbergruimte op. Verplaatsbare aluminium scheidingswanden en bakken van verschillende groottes kunnen worden gebruikt om artikelen of materiaal veilig van elkaar te scheiden en op te bergen.

Lades in de vloer kunnen helpen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten en garanderen dat alles goed bereikbaar is. Het laadplatform kan worden vrijgehouden, wat positief is voor het laden en opbergen.

Opklapbare legborden

Veel vakmensen en koeriers zoeken naar zo flexibel mogelijke opbergoplossingen. Lichtgewicht en sterke opklapbare legborden bieden volop opbergmogelijkheden. Als het vloeroppervlak van de auto moet worden gebruikt, worden de legborden veilig opgeklapt, waardoor een veel groter laadgebied ontstaat.

De legborden hebben gasveren, waardoor ze eenvoudig op en neer kunnen worden geklapt. Eenmaal op- of neergeklapt worden de legborden goed op hun plek gehouden. 

Interne ladderhouders

Met interne ladderhouders kan een ladder veilig en efficiënt in de laadruimte van de auto worden opgeborgen. De houders hebben een gasveer om het in- en uitladen te vereenvoudigen en de ladder onderweg op zijn plek te houden.

De interne ladderhouders kunnen aan het binnendak van een auto worden vastgezet om een ladder veilig en efficiënt op te bergen, terwijl de laadruimte van de auto vrij blijft voor het vervoeren van overige benodigde uitrusting.

Bezemhouders

Uw bedrijf kan niet zonder uw bedrijfswagen en een efficiënt opbergsysteem is onontbeerlijk. Benut de beschikbare ruimte langs de binnenwanden en het dak van de auto optimaal, zodat het geen rommeltje wordt.

Het dak wordt vaak over het hoofd gezien, maar is ideaal voor het opbergen van bezems. Door volumineuze voorwerpen op te bergen met dakaccessoires, zoals de bezemhouders, maakt u meer ruimte vrij in de laadruimte.

Wielkastkasten

De wielkastkasten zijn ontwikkeld voor op de wielkasten van uw bedrijfswagen en maken optimaal gebruik van de beschikbare ruimte door de lege wandruimte te benutten. Er wordt een frame over de wielkast heen gezet, waarop veilig een ladekast of kast kan worden gemonteerd. Het frame kan worden voorzien van afdekpanelen en van een deur die omlaag of verticaal omhoog opent. Ook kunnen er uittrekbladen op de kasten worden gemonteerd voor extra werkruimte. De werkbladen worden naar de achterkant van de auto uitgetrokken en zijn dan ook goed toegankelijk. Deze veelzijdige opbergsystemen zijn ontwikkeld voor een maximale opbergruimte, zonder aan waardevol vloeroppervlak in te boeten.


Kluisjes

Soms ontkomt u er niet aan om waardevolle zaken in uw auto op te bergen. Kluisjes bieden een efficiënte en veilige opbergruimte voor waardevol gereedschap en waardevolle uitrusting. De kluisjes kunnen met lades en andere modulaire onderdelen worden gecombineerd voor een veilige opbergruimte voor onderweg.

Met slimme opslag kunt u ruimte in uw bedrijfswagen benutten die niet voor de hand ligt of normaal beschikbaar is en zorgt u voor een ergonomische en professionele mobiele werkomgeving.

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden