Modul-System introduceert Bluetooth Asset Tracker ter bescherming van waardevolle apparatuur

Modul-System introduceert Bluetooth Asset Tracker ter bescherming van waardevolle apparatuur

-

Göteborg, 2024-01-24 – Modul-System, een toonaangevende leverancier van bedrijfswageninrichting en accessoires voor bedrijfswagens, is verheugd de lancering aan te kondigen van zijn nieuwste innovatie: de Bluetooth Asset Tracker. De lichtgewicht en duurzame trackers zijn ontworpen om bedrijven en professionals te helpen verlies of diefstal van hun meest waardevolle bezittingen te voorkomen. Naast real-time locaties van gevolgde assets, kunnen hun reguliere onderhoudsschema's worden ingesteld en waarschuwingen worden ontvangen via het klantenportaal. Apparatuur die niet is uitgerust met een tracker kan deze functie ook gebruiken, waardoor een inventaris wordt gemaakt van alle waardevolle apparatuur en eventuele keuringen.

"We zijn ervan overtuigd dat de Asset Tracker van toegevoegde waarde is, door zowel bescherming van apparatuur als gestroomlijnde onderhoudsdocumentatie te bieden", zegt Thomas Johansson, vice-president van Modul-System.

Belangrijkste kenmerken:

Real-time tracking: De Asset Tracker maakt gebruik van Bluetooth-technologie om real-time tracking te bieden. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat u apparatuur kwijtraakt, want de tracker geeft direct meldingen via de mobiele app - Modul-Connect - of een schakelpaneel met display.

Laatst geziene positie:  In het ongelukkige geval dat er apparatuur ontbreekt, registreert Modul-Connect de laatst geziene positie van de tracker. Deze functie helpt gebruikers bij het terugnavigeren naar de desbetreffende locatie.

Modul-Connect Customer Portal:  Krijg toegang tot het Customer Portal, zodat u het onderhoud van de apparatuur efficiënt kunt beheren en plannen. Stel de frequentie van keuring in om optimale prestaties te garanderen. Het portaal bevat ook een real-time kaartfunctie, zodat u alle apparatuur kunt volgen. Volg de trackers en herken snel ontbrekende apparatuur.

Verzekeringsdocumentatie: Verbeter uw verzekeringsproces door foto's en serienummers van uw apparatuur toe te voegen in het klantenportaal of in de app. In geval van verlies kan deze informatie cruciaal zijn wanneer u contact opneemt met uw verzekeringsmaatschappij.

"Onze Asset Tracker beschermt niet alleen de apparatuur, maar pakt ook het probleem van kostenefficiëntie aan. De kosten die voortvloeien uit het verlies en de daaruit voortvloeiende vertragingen bij het werk, als gevolg van het niet bij de hand hebben van het juiste gereedschap, zijn aanzienlijk voor bedrijven die voor hun dagelijkse werkzaamheden afhankelijk zijn van hun apparatuur. Onze Asset Tracker is een game-changer voor professionals die vertrouwen op hun apparatuur en is een essentiële aanvulling ", zegt Thomas Johansson.

De Bluetooth Asset Tracker van Modul-System is met zijn waterdichte en duurzame eigenschappen ontworpen om veeleisende handelingen te weerstaan. Deze tracker is zorgvuldig vervaardigd om de waardevolle apparatuur te beschermen, de risico's van verlies effectief aan te pakken en tegelijkertijd gestroomlijnde en efficiënte onderhoudsprocessen te garanderen. Vertrouw op de Modul-Connect Bluetooth Asset Tracker voor een naadloze mix van betrouwbaarheid en innovatie in de dagelijkse werkzaamheden binnen uw bedrijf.

 

 

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden