Modul-Connect-systeem – Fleet maintenance

Modul-Connect-systeem – Fleet maintenance

-

Mölndal, ZwedenModul-System, één van de wereldleiders op het gebied van inrichtingen en accessoires voor bedrijfswagens, heeft een nieuwe functie onthuld in zijn Modul-Connect- systeem: een toepassing die speciaal is ontworpen om het onderhoudsbeheer van gereedschap en apparatuur te stroomlijnen. Deze nieuwe applicatie helpt bij het onderhoud van gereedschappen en apparatuur, of het nu in een voertuig, in een werkplaats of op een werkstation op locatie is.

De functie is een uitbreiding van de Modul-Connect Asset Tracker, waarmee gereedschap in realtime kan worden gevolgd en gebruikers op de hoogte worden gesteld als er apparatuur wordt achtergelaten. De toegevoegde onderhoudsfunctie, die zowel met als zonder de asset tracker kan worden gebruikt, is bedoeld gereedschappen en apparatuur te onderhouden en controleren, waardoor optimale prestaties en een langere levensduur worden gegarandeerd.

Belangrijkste kenmerken van de Modul-Connect Maintenance-applicatie

De applicatie biedt een gedetailleerde inventaris van alle gereedschappen en apparatuur binnen het wagenpark en biedt realtime updates over hun onderhoudsstatus. Houd gegevens bij, plant regelmatig onderhoud en zorgt ervoor dat alle benodigde documentatie direct beschikbaar is - allemaal in één gebruiksvriendelijk systeem via de Modul-Connect-app en het webportaal.

Een van de opvallende kenmerken van het systeem is de mogelijkheid om onderhoudstaken automatisch te plannen en bij te houden. Via het systeem kunt u herinneringen instellen voor routinecontroles, reparaties en inspecties, waardoor het risico op uitval van apparatuur en stilstand aanzienlijk wordt verminderd.

Met het systeem kunt u alle benodigde documentatie uploaden en opslaan, inclusief handleidingen, garanties en onderhoudsgegevens. Deze functie zorgt ervoor dat alle relevante informatie toegankelijk en georganiseerd is, wat opvolging en efficiënt beheer vergemakkelijkt.

Realtime waarschuwingen en meldingen over aankomend onderhoud of achterstallige taken worden via het systeem verzonden naar wagenparkbeheerders en werknemers, zodat snel actie kan worden ondernomen om mogelijke problemen te voorkomen.

Het Modul-Connect-systeem is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en beschikt over een intuïtieve interface die gemakkelijk kan worden genavigeerd door gebruikers van alle technische

About Modul-System. Modul-System develops, manufactures and installs racking systems and equipment for service vehicles. The company is represented in 40 countries and has more than 50 years of experience in the industry. Modul- System is part of the Lifco group. Its head offices are located in Mölndal just outside Gothenburg, Sweden. For more information, please visit www.modul- system.com.

Not for publication. For more information please contact: Emma Schöön, Product Manager, Modul-System HH AB +46(0)31 746 87 09, emma.schoon@modul-system.com

niveaus. Het platform is toegankelijk via desktop en mobiele apparaten, wat zorgt voor flexibiliteit en gemak.

Aanpassen fleetmanagent

Door Modul-Connect asset trackers toe te voegen aan de gereedschappen en apparatuur, krijgen de wagenparkbeheerder en gebruikers real-time updates over wie de apparatuur heeft en waar deze zich bevindt, waardoor tijdsverlies wordt vermeden, veroorzaakt door het zoeken naar gereedschappen.

Door de onderhoudsapplicatie ook in hun activiteiten te integreren, kunnen bedrijven verdere verbeteringen in efficiëntie en kostenbesparingen verwachten. Het vermogen van het systeem om defecten aan apparatuur te voorkomen en de levensduur te verlengen door middel van tijdig onderhoud, vertaalt zich in minder uitvaltijd en lagere reparatiekosten.

"Het bijhouden van gereedschappen en apparatuur is voor veel bedrijven een grote uitdaging. De kosten van het verliezen van gereedschap gaan niet alleen over het vervangen van het gereedschap zelf, maar ook over het mislopen van opdrachten door het niet hebben van de juiste apparatuur", zegt Thomas Johansson, Vice President van Modul-System. "Onze nieuwe applicatie pakt dit probleem aan door een gecentraliseerd platform te bieden om de status en onderhoudsbehoeften van elk item bewaken."

Over Modul-System

Modul-System is een van de toonaangevende aanbieders van inrichtingen en accessoires voor bedrijfswagens. Met het oog op innovatie en kwaliteit biedt Modul-System een breed scala aan producten die zijn ontworpen om de efficiëntie en productiviteit van werknemers te verbeteren. De introductie van de Modul-Connect asset tracker bevestigt opnieuw de toewijding van het bedrijf om geavanceerde oplossingen te bieden die voldoen aan de veranderende behoeften van klanten.

De website maakt gebruikt van cookies.  Lees meer

Aanvaarden